0 glas
problem sa potpaljivanjem commo 15
Pozdrav,

Alfa commo 15 neće da potpaljuje pelet,prepuni pepeljaricu i izbaci alarm 5.
Pokušao sam i drugi put,ispraznio očistio i isto...(pelet u pepeljaricu hladan) da nije crkao grejač,ima li ko iskustva?
Hvala unapred.
januar 22, 2020 u Peći na pelet - Daksa | 8,153 pregleda
I meni upravo crkao grejač, potpalio sam pelet brenerom. Bolje je kupiti keramički grejač, brže pali i traje oko 25godina, dok ovaj metalni oko 2god, cena za metalni je oko 3500din i može se kupiti u Alfaplam prodavnici u Zemunu, ulica Karađorđeva 2, broj: 0113628520.

2 Odgovora

0 glas
Ovako sad, ocisti staklo i ne stavlaj onaj branik koji ide iznad gorionika. Upali pec i posmatraj, Grejac treba da se vidi i treba da postane crven. Ako se to ne desi za 2-3 minuta iskluci pec, ocisti je ponovo. Ako radi grejac onda u parametrima se treba ustelovati vreme rada feed-era za peleta u postupku paljenja ( da ne prepunjava) . Ako ne radi, zamena grejaca. Nz vise sta da ti kazam ja sam na Ecosparu ali princip je taj
odgovor januar 29, 2020 - MartinMKD
0 glas
Dobar dan! Imam isti problem, da li imate  preporuku za nekog servisera da zameni taj upaljac !?
odgovor februar 18, 2021 - Sladjana73

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje