0 glas
Preblem sa peci Dino 27
Postovani clanovi,
Samo bih htio ovdje javnonda se zahvalim i da pohvalim clana po imenu Toskanac.
Imam Dino 27 i koriatim A2 pelet. Javlja se puno pepela koji nije rastresit. Vec su ljudi pisali za slicne probleme. Obratio sam covjeku. Poslao mi parametre, pec sad radi neuporedivo bolje.. Svaka cast...
decembar 20, 2021 u Alfa Plam - Milos Perry
reshown decembar 20, 2021 -ugoran | 309 pregleda

1 Odgovor

+2 glas
Da ne bi došlo do zabune i izgleda da je ovo reklama. Čovek je je kao i svi korisnici peći imao problem sa šljakomu piksli (gorioniku). Svaki serviser odgovori ljudima na to da je do Peleta. Nadam se da administratorima ne smeta, to što pokušavam da pomognem svojim znanjem i to naravno besplatnim savetima, a to može da potvrdi svaki od članova kome sam dao savet, a koji se meni lično obratio konkretno u ovom slucaju su izmenjeni parametri u dopremi peleta, parametri izduvnih ventilatora i P92- 60, P93 - ali  minus100 T07-10 i T08-30. Da ti ovo prevedem i pojasnim.
P92 je Promena brzine ventilatora tokom periodicnog ciscenja izrazena u procentima, sa 0 sam stavio da u periodicnom ciscenju radi brze za 60 posto.

 T07 Je vreme u minutima za koje ce ponovo poceti ciklus periodicnog ciscenja, a to sam sa 20 minuta pomerio da bude nakon svakih 10 minuta.
odgovor decembar 21, 2021 - toskanac
Naravno da ne smeta. Štaviše, pisali smo Vam da nam se obratite za besplatnu reklamu, kao nagradu za vaše zalaganje. Sve najbolje :-)
Razumijem administratora, nisam imao namjeru prekrsiti pravila foruma. Evo upravo je gospodin Toskanac objasnio sta je uradio. Ja sam mogao samo reci da mi poslao da promijenim odredjene parametre, ali evo objasnio. Jos jednom HVALA...

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje