0 glas
Toby h20, pec na pelet, termomont
Jel korist ineko Toby h20 pec na pelet, proizvodjac Termomont simanovci, ja sam je skoro uzeeo polovnu ali u garanciji jos 3 godine ali nikako ne mogu da podesim temperaturu vode ispod 60 stepeni, ne mogu da udjem u meni za podesavanja, inace su podesavanja touch screen, momak od koga sam je kupio mi je dao i termostat uz pec ali mi nije dao onaj bezicni prijemnik koji ide na pec posto mu je kuca u renoviranju nije mogao da ga nadje ali je obecao da ce ga naci, pec sam premostio da radi na tac ali od funkcija maltene nista ne radi, mogu samo da je upalim, ugasim, podesim brzine, i regulisem temperaturu vode ali samo od 60 stepeni na vise, dobio sam i uputstvo za nju ali to nema veze sa zivotom sa peci, u drugoj kuci imam MBS 18kw i ona je 5 puta laksa za rukovanje od ove,
maj 4, 2022 u Peći na pelet - igor bg | 528 pregleda

1 Odgovor

0 glas
Fabrički je onemogućeno da se spusti temperatura vode ispod 60 stepeni. U podesavanja se ulazi kada se 4 cifre saberu i doda jos broh 1 (npr 2345 2+3+4+5+1=10)
odgovor maj 8, 2022 - Michke

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje