0 glas
Kvalitet peleta Bansek Bujanovac
Da li je neko koristio pelet Bansek Bujanovac? Interesuju me iskustva i kvalitet?
maj 19, 2022 u Iskustva sa Peletom - gorskicar | 1,234 pregleda
Vrlo los pelet.Sljake koliko hoces

2 Odgovora

+1 glas
Ja sam ga koristio. Uplatio sam liku unapred po 160e za tonu, kada su ostali peleti koštali max 180 e. Polakomio sam se računicom 5 t da ostane po 20 e, pa i nije malo, složićete se. Lik mi je doterao odma 3 t, dogovor je bio da mi ostalo isporuči najdalje za mesec dana. Da bi priča bila kompletnija, imam ugradjen gorionik, B-max na Viadrus kotao. Gorionik je predvidjen za razne vrste godiva npr može bez problema da gori i koštice. Elem kada sam počeo da trošim pelet, na 4-5 sati mi je usled tolike količine šljake, gorionik vraćao plamen u cev, da mi je crevo za dopremu peleta zapalio nekoliko puta jer pelet nije mogao puš da dopremi na ploču za sagorevanje od velike količine šljake. Izvršio sam reklamaciju i on je odma narednog dana došao i oterao pelet bez ikakvih problema. Zatim mi je doterao 1 t koji je bio znatno bolji, pa nakon toga po par stotina kila, na kašičicu, još veće djubre nego ono prvo, da bi mi na kraju oko nove godine, kada su cene počele da divljaju, tražio za već plaćene ostale 3 t, doplatu po 100e na tonu, što sam odbio i kupio pelet drugog proizvodjača, sa kojim sam malo je reći bio prezadovoljan. I još jedno, sa peletom iz Bujanovca kotao nije hteo preko 60 stepeni, nikako da digne temp.

Predpostavljam da si sa juga Srbije, čim pitaš za ovog proizvođača, moj ti je savet, BEŽI od njega..
odgovor jun 20, 2022 - sassa
0 glas
OVAJ PELET JE OBIČNO GOVNO. Kupio sam 5 paleta i morao sam da ga trošim dve grejne sezone jer sam morao da ga mešam jer je toliko bilo šljake da sam kotao čistio na par sati ili kad se ugasi jer onako nešto nisam u životu video. U piksli je bilo toliko šljake da se zacementira. Najgori mogući pelet dosad. A koristio sam četiri vrste dosad. Nikako pa čak i da je je džabe ne uzimajte ovo sranje. Uzeli smo ga ja i zet i naš komšija i svi smo imali isto iskustvo. Nikad više!!!
odgovor 19. mart - Igy

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje